Fem que el públic trobi la teva empresa a la xarxa i en vulgui adquirir allò que ofereix.

A PROWEB desenvolupem la pàgina web de la teva empresa amb tot allò necessari per captivar la teva audiència. Volem que et trobin i vulguin comprar els teus productes i serveis.
 
Necessites una web comercial o una botiga online? Això depèn de si vols que et contactin o vendre directament des de la web. Dissenyem totes les pàgines de manera totalment personalitzada, i fem entrega de les botigues amb els productes ja pujats: ben a punt per començar a vendre!
 
Estem compromesos amb les PIMES i els negocis locals.

+15
Anys d’experiència

+20
Botigues creades

+40
Webs desenvolupades

+50
Clients satisfets

Serveis de disseny web & botigues online:

Si no trobes el servei que busques, contacta igualment: a PROWEB ens atrevim amb tot!

Preguntes freqüents:

Quin és el preu d'una pàgina web o botiga online?

A PROWEB tenim un preu fixe per al disseny d’una web comercial i un altre per a botiga online. Són els preus dels serveis més habituals. Tanmateix, et farem un pressupost per ajustar el preu a les teves necessitats. VEURE PREUS

Quant es tarda en fer una pàgina web?

Considerem que el mínim temps possible és de 2 setmanes en el cas d’una web comercial i de 3 en el cas d’una botiga online. Això un cop acordada i rebuda tota la informació que hi ha de constar.

Perquè a PROWEB som lowcost?

PROWEB oferim serveis de primera a preus lowcost perquè hem optimitzat els nostres recursos. Evitem despeses que no aporten valor al servei ofert (per exemple, el lloguer d’una oficina). I en canvi potenciem tot allò que sí es reverteix en el producte final: aportem el màxim en un ambient col·laboratiu, igualitari i deslocalitzat; assignem un únic interlocutor perquè no es perdi la informació i el client sàpiga a qui dirigir-se; i configurem el millor equip possible per cada projecte.

On ens pots trobar?

Tots els professionals de PROWEB vivim i treballem al Vallès, la majoria a Granollers. No disposem de local: ens reunim amb els nostres clients allà on ells volen. Tanmateix, gran part de la comunicació és a distància (estalviem temps i contaminació). CONTACTAR

Oferim garantia d’èxit perquè treballem amb les millors eines.

Confien en nosaltres:

Una ressenya val més que 1.ooo imatges...

VEURE PROJECTES REALITZATS