Volem crear i cuidar la teva marca com si fos la nostra.

Som PROWEB, l’agència catalana que dona més valor a la teva marca.
 
Estem especialitzats en disseny d’identitat corporativa. Anem molt més enllà i desenvolupem tot l’univers gràfic que defineix la teva marca, no només el logotip.
Et dissenyem una línia gràfica potent i ben definida. Que sigui de fàcil aplicació en tots els suports. Que es mantingui coherent en tots els formats. Volem que la teva empresa es comuniqui amb els teus actuals i futurs clients de manera directa i efectiva. Que el públic la reconegui i l’associï als teus valors, productes i serveis.
 
També oferim una gran diversitat de serveis de disseny gràfic per expandir la teva marca i que arribi arreu. Perquè ens agrada el que fem i volem créixer amb tu.

+15
Anys d’experiència

+40
Identitats creades

+50
Clients satisfets

+60.000
Impressions

Serveis de disseny gràfic a demanda:

Si no trobes el servei que busques, contacta igualment: a PROWEB ens atrevim amb tot!

Preguntes freqüents:

Quin és el logotip més adequat per a una marca?

Aquesta és la primera pregunta que es fan els nostres dissenyadors a l’empendre un projecte d’identitat de marca. Per respondre-la, realitzem una anàlisi gràfic en profunditat de l’empresa: logotip actual, competència, sector, valors a transmetre, públic objectiu, projecció…

Quins motius hi ha per redissenyar un logotip?

Bàsicament tres: el logotip actual està mal dissenyat (no transmet els valors adequats i/o costa d’aplicar), el logotip actual està desfasat en el temps (segueix una moda passada o es veu vell), o l’empresa ha canviat substancialment (i per tant, el seu logotip no transmet els nous valors).

Perquè a PROWEB som lowcost?

PROWEB oferim serveis de primera a preus lowcost perquè hem optimitzat els nostres recursos. Evitem despeses que no aporten valor al servei ofert (per exemple, el lloguer d’una oficina). I en canvi potenciem tot allò que sí es reverteix en el producte final: aportem el màxim en un ambient col·laboratiu, igualitari i deslocalitzat; assignem un únic interlocutor perquè no es perdi la informació i el client sàpiga a qui dirigir-se; i configurem el millor equip possible per cada projecte.

On ens pots trobar?

Tots els professionals de PROWEB vivim i treballem al Vallès, la majoria a Granollers. No disposem de local: ens reunim amb els nostres clients allà on ells volen. Tanmateix, gran part de la comunicació és a distància (estalviem temps i contaminació). CONTACTAR

Oferim garantia d’èxit perquè treballem amb les millors eines.

Confien en nosaltres:

Una ressenya val més que 1.ooo imatges...

VEURE PROJECTES REALITZATS